Διαδηλώνουμε γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι αυτές οι γειτονιές δεν ανήκουν στα καθάρματα. Αυτοί οι δρόμοι δεν ανήκουν στους μπάτσους, στους μαφιόζους, στους φασίστες, στα αφεντικά. Όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε τις γειτονιές μας καταφέρνουμε όλοι αυτοί να λουφάζουν. Για κάποιες ώρες μπορούμε να βρισκόμαστε και να συνομιλούμε με αντιφασίστες και αντιφασίστριες, να μοιράζουμε το υλικό μας, να βάφουμε τους τοίχους, να φωνάζουμε αντιφασιστικά συνθήματα. Τελικά μπορούμε να φωνάζουμε με όλους τους τρόπους ότι είμαστε κι εμείς εδώ, είμαστε η καρδιά αυτής της πόλης και δε θα την αφήσουμε να κατρακυλήσει στο φασισμό.

Antifa Διαδήλωση Στόμα με Στόμα //  16.06.2018

Είμαστε από τη γειτονιά. Γυναίκες και άντρες, μετανάστριες και ντόπιοι, μικρότερες και μεγαλύτεροι. Ζούμε εδώ, πάμε σχολείο εδώ, δουλεύουμε εδώ, παλεύουμε εδώ.

Είμαστε στη γειτονιά. Το Σάββατο 16 Ιουνίου κατεβήκαμε στο δρόμο. Με τις δικές μας δυνάμεις. Για να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί και πολλές. Πιαστήκαμε αλυσίδες. Γιατί αυτή είναι η δύναμη μας, το ίδιο το γεγονός ότι είμαστε πολλοί και πολλές. Και διαδηλώσαμε. Γιατί δεν πρόκειται να παραδώσουμε τη γειτονιά μας στους μπάτσους και τους ναζί. Γιατί δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εκστρατεία φόβου που δεχόμαστε καθημερινά. Γιατί antifa σημαίνει επίθεση.

Είμαστε η γειτονιά. Και το μέλλον της δεν έχει γραφτεί ακόμα. 

[Πατήστε για να διαβάσετε την προκήρυξη της διαδήλωσης]

 

“Φασιστικά Σκουπίδια Άντε Γεια, Οι Τζιτζιφιές θα μείνουν αντιφά”, 1ο Λύκειο Καλλιθέας, 19/03/2018

“Η Σπιτική Κουζίνα έχει Αφεντικό Ναζί” 18.03.2017

antifa γύρα στην Καλλιθέα 21.01.2017

untitled4

Antifa Διαδήλωση “Είμαστε η Καρδιά Αυτής της Πόλης” 23.04.2016

προκεξωφ
Διαβάστε την προκήρυξη της διαδήλωσης

Μοτοπορεία Μοσχάτο 08/11/14

Διαδήλωση στόμα με στόμα στην Καλλιθέα 19.10.13

Antifa διαδήλωση στην Καλλιθέα 02.03.13